zene és érzelmek

2021.11.11. 15:22

Zséda a debreceni koncertről: hihetetlenül jó érzés volt látni, hogy ennyien szeretik a dalainkat

A napokban Kökény Attilával lépett fel a Kölcsey Központban.

Fotó: Molnár Péter

Két népszerű hazai előadóművész, Zséda és Kökény Attila lépett fel hétfőn este a debreceni Kölcsey Központban. Az ország két legérzelmesebb és talán legizgalmasabb hangú énekesének is nevezett művészek a Hello című duett-turnéjuk dalait adták elő. A fellépést követően lapunk telefonon érte el Zsédenyi Adriennt, aki a érdeklődésünkre elmondta, igazi örömzenélésre invitálták a hallgatóságot duettpartnerével a cívisvárosban.

– Mindig nagyon szeretünk együtt színpadra lépni Attilával, ez így volt most is.

Hihetetlenül jó érzés volt látni, hogy ennyien szeretik a dalainkat.

Volt romantikus bódulata az estének, de helyt kaptak pörgősebb, dallamosabb számok is. Komoly, tízfős zenekarral léptünk színpadra – fogalmazott a művésznő, megjegyezve, teljes mértékben a zenéről és az érzelmekről szólt az este.

Aki figyelemmel követi Zséda munkásságát, az tudja, az énekesnő visszajáró vendége térségünknek. Mint megtudtuk, idén is több alkalommal fog még mikrofont ragadni megyénkben. – A nyár közepétől szinte minden visszaállt, ami fantasztikus érzés. Mérhetetlenül hiányzott a koncertezés, de leginkább a hallgatóság.

Úgy gondolom, sokan a zenében találják meg a szellemi táplálékot, ezért is volt nehéz, hogy nem tudtunk találkozni a közönséggel.

A dalok többek között emberi érzéseket közvetítenek. Közvetlenül megszólítanak, amit én nagyon fontosnak érzek. A koncertezés volt talán az egyetlen, amit az online tér nem tudott pótolni. Ezért is vagyunk ennyire kiéhezve az élő zenére. Úgy látom, az emberek a karanténidőszak alatt jobban megismerték a szakmánkat. „Testközelből” látják, mennyire törékeny a világunk. Nagyon remélem, sokáig tudunk még töltekezést nyújtani a hallgatóságnak, sokáig lesz lehetőségünk találkozni és lesz szükség a zene adta élményekre. Jómagam ebben hiszek, és amíg tudom, én ezt tekintem küldetésemnek – nyomatékosított.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában