videóval

2021.06.16. 16:05

Visszatérő bulira készül a Yulius25, hamarosan kint az új lemez is

A debreceni banda a derecskei Művelődési Központban ad maratoni koncertet június 22-én.

Fotó: Yulius25 / Facebook

Idei első koncertjére készül a Yulius25, és nem is aprózzák el a visszatérést: egyből egy 2 órás fellépéssel kezdik a pandémia utáni szezont a derecskei művközpontban. A nemrég megjelent Május című dalukhoz egy hamarosan megjelenő lemez is tartozik, amely a sorban már a második lesz. Ennek kapcsán kerestük meg a zenekar frontemberét, Csontos Flórát.

- Nagyon örülünk, hogy végre újra közönség előtt zenélhetünk, ráadásul egyből ilyen hosszú koncerttel tudunk visszatérni – osztotta meg Flóra a Hajdú Online-nal. – Biztos vagyok benne, hogy remek lesz a hangulat, a műsorban egyaránt helyet kapnak a Gipszfigurák, illetve a hamarosan megjelenő Új utakon című lemez dalai is. Az új album elkészülése egyébként már folyamatban van, hamarosan elérhető lesz a nagyobb zenemegosztó felületeken.

A Yulius25 mindenkit szeretettel vár június 22-én a Művelődési Központba, addig is itt a fent említett Május című dal videója:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában