színvonalas előadás

2021.06.12. 18:28

Jóleső Kultúr-fröccs a város szívében

Egyebek mellett a hat éve alakult Cactus Country Club Debrecen és a Pendely Énekegyüttes-család néhány tagja szórakoztatta a járókelőket szombaton délután.

Fotó: Bucsi Bernadett Ildikó

A debreceni Dósa nádor téren egy pillanat alatt különleges hangulat kerekedett szombaton, kicsivel öt óra után. A város tompa zaját ritmusos country dallamok törték meg, majd szívet melengető magyar népdalok csendültek fel a téren.

– Nagyon örülünk a lehetőségnek, mert már régen nem táncolhattunk közönség előtt a járványhelyzet miatt. Country line stílusban mutatkozunk be, visszük a tradicionális amerikai line stílust, valamint az Európában elterjedt úgynevezett katalán stílust is. Szeretünk közösségben lenni, és a táncnak köszönhetően külföldön is sok helyen mutatkozhattunk már be – mondta el a Naplónak Kiss Richárd, a csoport vezetője.

Fotó: Bucsi Bernadett Ildikó

Hajdúsági, Somogyi és gordon kísérettel Gyimesi dalcsokorral is megörvendeztette az éppen arra járókat a Pendely Énekegyüttes-család, amelyet ezúttal Tóth Lilla, Horvát Nikolett, Sztancs Anna és Vojtkó Eszter képviselt. – Színesíti a város életét ez a programsorozat, és mi is nagyon szívesen veszünk részt benne – tudhattuk meg a népdalénekesektől.

BBI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában