Jóbarátok a mikrofon mögött

2021.04.09. 19:22

Könnyed programot kínál a moziigazgató és a lemezlovas

Fejér Tamás és a DJ-ként ismert Csorba István „Sunny” üdítő kulturális kezdeményezéssel jelentkezett.

Fotó: Cooperateam-archív

A moziközönség néhány hónapja már csak kívülről láthatja a debreceni film­színházat, ám ez korántsem jelenti azt, hogy ne lehessen szem- és fültanúja, sőt, aktív részese a szórakoztatóipar tematikáját felölelő új beszélgetéssorozatnak, a Cooperateamnek. A projekt ötletgazdái nemrég a Naplónak mondták el a kezdeményezés legfontosabb tudnivalóit.

Mi is részesei lehetünk

Arról, hogy milyen apropóból született meg a Cooperateam-projekt, Fejér Tamás összegzett. – Nagyon régóta vagyunk barátok, és korábban is jól szórakoztunk, amikor különböző tartalmakat beszéltünk ki egymás között. Arra gondoltunk, hogy nyitnánk a világ felé, és az internet segítségével ebbe belevonnánk másokat is, így született meg a csatorna ötlete – kezdte a moziigazgató, majd beszámolt arról is, hogy milyen tematikájú és hangulatú műsorra számíthatunk. Kiemelte, hogy nem a sokadik filmelemző, filmkritikusi csatorna szeretnének lenni, kötetlenül beszélgetnek filmekről, sorozatokról, videójátékokról vagy éppen társasjátékokról és bármiről, ami foglalkoztatja, szórakoztatja őket.

„Célunk, hogy az egyórás élő adás idejére mindenkit kiragadjunk a hétköznapok szürkeségéből, beleértve saját magunkat is”

– jegyezte meg a szakember.

Csorba Istvánt arról kérdeztük, hogy a nézők is aktív részesei lehetnek-e a beszélgetéseknek. – Az élő adások alatt, amelyek a Twitchen zajlanak, a chatelők is tudják irányítani a beszélgetést – fogalmazott a másik műsorvezető, majd hozzáfűzte: a nézők kérdéseket tehetnek fel, véleményt is formálhatnak, és igyekeznek mindenkinek reagálni, valamennyi kérdést még adás közben megválaszolni.

A szervezők elmondták, hogy a beszélgetések témája mindig adás előtt egy nappal véglegesedik, és hogy mikor láthatjuk őket legközelebb élőben, a Facebookon tájékoztatnak majd.

SZD

Borítókép: Fejér Tamás (balról) és Csorba István „Sunny” műsora jó szórakozásnak ígérkezik a pandémia időszakában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában