nagy táncválasztó

2020.09.17. 19:41

Idén is kiválaszthatjuk a hozzánk illő táncot

A cél a családok, korosztályok kapcsolatrendszerének megújítása és erősítése.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem kezdeményezésére az idén újra megrendezik a II. Nagy Táncválasztót. A rendezvény az ország tíz vidéki helyszínén, köztük Debrecenben is várja a közönséget.

Sikeres együttesek, filmen

A szervezők a szabadidő kellemes és hasznos eltöltése mellett egy olyan tematikus napot álmodtak meg, mely felhívja a figyelmet a tánc műfaji sokszínűségére, a művészetekkel való kapcsolódásának lehetőségeire. A rendezvény egyik kísérőprogramja a regisztrációnál folyamatosan vetített táncfilmek sokasága, melyek a Magyarországon jelenleg sikeresen működő, különböző műfajú profi együttesek repertoárjából kerültek ki.

A szabad ég alatt is

Az ingyenes táncórák mellett a II. Nagy Táncválasztó a Dósa nádor téren is programokkal készül: 10–17 óra között a városban működő táncművészeti csoportok műsorával várják az érdeklődőket, majd 17 órakor villámcsődület szerveződik a város tánciskolái, táncstúdiói és a Görög táncház részvételével. A Görög táncház 17 és 20 óra között várja a mozogni, táncolni vágyókat.

Az érdeklődők a [email protected] e-mail-címen, illetve a Facebook Debrecen – Nagy Táncválasztó 2020. eseménynél tájékozódhatnak a részletekről. A II. Nagy Táncválasztó debreceni koordinátora ebben az esztendőben is a Modern Tánc-Játék Stúdió vezetője, Holb Ibolya.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában