Videó

2020.04.14. 15:55

Friss karanténklippel rukkolt elő az Ady gimi slágerfelelőse

Káposztás Bálint fejest ugrott a stúdiómunkába, és ezúttal a Fish! egyik slágerét gyúrta át. Az új köntösbe csomagolt dalhoz a Maradj otthon! jegyében egy hamisítatlan házi videóklipet is készített.

Fotó: Youtube / Káposztás Bálint

Néhány héten belül immár harmadik slágerfeldolgozásával jelentkezett a Debreceni Ady Endre Gimnázium drámatagozatos diákja, aki kitűnő énekhangjával egy évvel ezelőtt hívta fel magára a nagyközönség figyelmét. A fiatal zenész kihasználja a felszabadult időt, ami a kijárási korlátozás következtében keletkezett a napirendjében, és töretlenül alkot. Sorra veszi elő kedvenc dalait, majd YouTube-csatornáján saját szájíze és talentuma szerint tálalja őket.

A nyári nagyrendezvények, így a Campus sorsa is kérdőjeles, ám Bálint legutóbbi felvételének köszönhetően egy igazi fesztiválkedvenc zenekar, a Fish! egyik dalának átdolgozásával vigasztalódhatunk. A Ne is figyelj rám című nóta átiratához a tinédzser hajdúszoboszlói otthonában videóklip is készült, természetesen szigorúan betartva a veszélyhelyzetben érvénybe lépett szabályokat.

– Azért készítettem el a videóklipet, hogy megmutassam, a bezártság ellenére hasznosan és vidáman is el lehet tölteni az időt. A távoktatást is élvezem, hiszen több lehetőségem marad zenéléssel foglalkozni, mint ezelőtt. Egyébként örülök, hogy a jelenlegi helyzetben többet lehetek együtt a szeretteimmel, mert nagyon családcentrikus vagyok – nyilatkozta lapunknak Káposztás Bálint.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában