Videó

2020.03.18. 15:34

Meglepetés dallal tért vissza az aranytorkú szoboszlói srác

Káposztás Bálint egy friss feldolgozással örvendezteti meg az önkéntes karanténba vonult hallgatóságot.

Fotó: Facebook / Káposztás Bálint

Káposztás Bálint neve ismerősen csenghet olvasóink számára, hiszen a debreceni Ady Endre Gimnázium tanulója remek énekhangjával többször is magára vonta figyelmünket. Korábban egy duó tagjaként, Tóth Erik oldalán szerepelt portálunk hasábjain. A két drámatagozatos diák egy évvel ezelőtt indított útnak egy Youtube-csatornát, felvételeikben jól ismert hazai slágereket bújtattak friss zenei köntösbe. Bálint nem sokkal később szólóban is megcsillogtatta tehetségét, legutóbb ByeAlex és a Slepp, valamint Pixa közös slágerét vette kezelésbe.

A veszélyhelyzetben elrendelt távoktatás miatt a fiatal zenész is négy fal közé szorult, a körülmények pedig arra sarkallták, hogy ismét behúzódjon a stúdióba és friss dallamokkal törje meg az otthonücsörgés csendjét. Ehhez ezúttal YA OU Légy valaki másnak című dalát hívta segítségül. Bálint lapunknak elárulta, a dalválasztás valójában „légből kapott” ötlet volt. A stúdiómunkákról barátja, Szemán Bence gondoskodott. Két napig dolgoztak együtt a felvételen, és a közös munkának minden percét élvezték.

Az énekestől azt is megtudtuk, hogy hamarosan újabb feldolgozásokat hallhatunk tőle. – Szeretném még jobb minőségben felvenni a dalokat. Egyelőre nincs ötletem, hogy legközelebb milyen szerzeményhez nyúlok, de amint lesz rá kapacitás, mozgóképes anyagokat is tervezek készíteni – árulta el.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában