Helyzetjelentés

2019.08.22. 11:48

Várják az önkéntes véradókat

Bővítik az ipari park területét, de szüreti mulatságot is rendeznek. Rövid hírek Létavértesről.

Augusztus 28-án, 10-15 óra között városi kiszállásos véradás lesz Létavértesen a Kassai út 8. szám alatti könyvtár épületében. Ez alkalommal lehetőség lesz az úgynevezett irányított véradásra, melyhez meg kell adni a rászoruló beteg nevét, születési adatait, TAJ-számát, vércsoportját és a kezelés helyét.

Bővül az ipari park területe

A természetvédelmi hatóság hozzájárulásával több mint öt hektár területtel bővül a vasúti átjáró melletti ipari park területe. Az infrastruktúra kiépítése pályázati forrásból valósul meg. A szükséges engedélyek birtokában a kivitelezői közbeszerzési eljárás várhatóan szeptember elején megindulhat.

Ismét lesz Szüreti Sokadalom

Szeptember 7-én, a művelődési ház szervezésében szüreti rendezvény lesz, amelyre még várják lovasfogatok jelentkezését. 11.45-kor a Cserebingó néptáncegyüttes táncával indul a program a főtéri parkolóban, majd a feldíszített szekérkaraván végigvonul a település utcáin a Kossuth szőlőskerti tájházig.

TB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában