az ízek karneválja

2019.08.16. 15:02

Újragondolt palacsinták akár pörkölt mellé is

Avasi ízvilágot idéző ételkülönlegességekkel is készülnek.

Fotó: Vass Attila

A Debreceni Virágkarneválon debütál idén a Creppy Streetfood, mely különleges palacsintákat kínál vendégeinek, egészen meglepő ízvariációkban.

Sós, édes egyaránt

„A legtöbb ember szereti a palacsintát, amit mi köretként szolgálunk fel egyedi receptúra alapján, édes és sós formában egyaránt”

– mondta Oszlánczi Réka alapító a pénteki sajtótájékoztatón, hozzátéve, hogy a palacsinta kiválóan megférhet a vörösboros marhapörkölt mellett is vagy tortillaként készítve, de természetesen az édesszájúaknak is kedveznek: az Aphrodité fantázianév például mézes epervelőt rejt palacsintatölcsérekben, bourbon vanília fagyival, tejszínhabbal és eper öntettel.

 

– Hamarosan megnyílik Debrecenben a hálózatunk első franchise üzlete. Május óta pedig, hogy minél több helyre juthassunk el, elindítottuk a streetfood-truckunkat is – tette hozzá. A Creppy franchise-ra egyébiránt már Amerikában is felfigyeltek, 2018-ban Las Vegasban világ 12 legígéretesebb szisztémája közé is bekerült. A miskolci illetőségű palacsintaház finomságait a karneválra látogatók is megkóstolhatják.

VK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában