helyi kultúra

2019.07.14. 19:05

Minden, mi szem-szájnak ingere

A Volton bankkártyával és karszalagról is lehet már fizetni.

fbt

Fotó: Olvasónk felvétele

Hazánk egyik legnagyobb és legmodernebb fesztiválja a VOLT, ahol évről-évre igazi világsztárok teszik tiszteletüket, elég csak idén Slash-re, a Black Eyed Peas-re, Parov Stelarra vagy éppen a Slipknot-ra gondolni. Utóbbi együttes miatt kerekedett fel két barátnőjével Kovács Katalin, akik sokad magukkal indultak a Keleti pályaudvarról vonattal Sopronba.

– Belépve a fesztivál területére egyből egy étteremudvar fogadta a fesztiválozókat, ahol a zsíros kenyértől kezdve a gyrosig mindenféle gyors­ételeket lehetett fogyasztani. Sörös pultokból sem volt hiány, és feltöltő pontok is akadtak, ha netán átmenetileg a pénzük fenekére vertek volna a fiatalok. Sok-sok színpad, sátor, ahol rengeteg előadó, együttes és szervezet tudja magát megmutatni. Még egy áruház is kitelepült, ahol a szokásos portékák mellett a fesztiválra specializált dolgokat is lehetett kapni. Fizetni bankkártyával és chippel ellátott karszalaggal lehetett.

Megőrültek

A Slipknot előtt a Cypress Hill zenélt, amely bár nem igazán Katalinék műfaja, de ennek ellenére elismerte, hogy nagyon bulis koncertet adott az amerikai hiphop formáció.

– Meg tudták mozgatni a közönséget, az ismertebb számaikat velük együtt énekelték a fesztiválozók. Aztán végre jött a Slipknot, és mindenki megőrült. Hatalmas bulit nyomtak a srácok, a zúzás végére mindenki kikészült fizikailag. Mi kerestünk egy nyugodtabb helyet ahol átbeszéltük kinek hol és mennyire fáj mindene, és feltettük magunknak a kérdést, miért nem egy hétre jöttünk? – nevetett Katalin.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában