sokadalom

2019.06.08. 19:52

Gólyaláb, fagyi, körhinta, mi kell még?

A Debreceni Ifjúsági Ház idén pünkösdkor is nyitva áll – mondja az igazgató.

Fotó: Kiss Annamarie

Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan ebben az évben is megrendezte családi juniálisát az Ifiház. Szombat délután a nagybőgő és a citera hangjai csalogatták a járókelőket az intézmény udvarába, mely most pünkösd ünnepe előtt tisztelegve fogadta az érdeklődőket. A gyerekek megismerkedhettek az óriásbuborék-készítés és a gólyalábazás fortélyaival, és természetesen volt fagyi és körhinta is. A hagyományos nép fajátékokat kipróbálók és a kézművesház kis résztvevői mind pecséttel igazolhatták ügyességüket, melyet – a kígyó- vagy botsáska-simogatást követően ajándékkal díjazott az Ifjúsági Ház.

A legváltozatosabb programokkal

Halász D. János igazgató a mulatság helyszínén lapunknak elmondta, ugyanúgy, mint egész évben ez alkalommal is arra törekedtek a szervezés során, hogy minden vendég megtalálja a korosztályának megfelelő, izgalmas kikapcsolódási lehetőséget. – Utcaszínházzal, népzenei produkcióval, bábszínházi előadással készültünk a mai napra, de holnaptól folytatódik hónapok óta tartó munkánk, a már hagyományosnak számító, augusztus 18-i rendezvényünk, a Magyar udvar szervezésével, melyet a Virágkarnevál alkalmából mindenkinek ajánlunk, aki szereti a magyar ízeket, a magyar zenét – tájékoztatott Halász. D. János igazgató.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában