majális

2019.06.03. 14:06

Csapókerti örömnap, slambucfőzéssel

A Csapókerti Közművelődési Egyesület minden évben közös főzéssel, egész napos majálisozással ünnepli meg a gyermeknapot.

Fotó: olvasói fotó

A Csapókerti Közösségi Ház által szervezett gyermeknapi programokhoz csatlakozva ezúttal slambucfőző örömnapot rendezett.

Több bográcsban rotyogott ez a számukra nagyon kedves étel. Volt, amelyik a hagyományos módon készült, és volt olyan is, amely modern, újragondolt változatban készült el. De mindegyik nagyon hamar elfogyott.

– Egyesületünk tagjai vidám beszélgetéssel töltötték ezt a napot, és a gyerekek, unokák megünneplésére tortákkal, süteményekkel készültek. Megtisztelték összejövetelünket az egyesületünk alapító tagjai közül néhányan, valamint Jámbor Ferenc önkormányzati képviselő is – osztotta meg élményeit a Naplóval Hajdu-Horváth Emese. – Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a mindennapok rohanásából egy kicsit kiszakadva, baráti közösségben és jó levegőn tölthettük ezt a szép napot.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában