Ilyen nincs!

2024.04.19. 16:43

Mire ezt elolvastad, már beléd is rohant – videón a Hajdúszoboszlónál sávot váltó ámokfutó

Kis híján egy teljesen kihalt úton történt frontális karambol Hajdúszoboszló mellett, megrázó felvételeket rögzített a Budapesti Autósok egyik olvasója.

Haon.hu

Videón a hajdúszoboszlói ámokfutó: egy hajszálon múlt a tragédia

Forrás: YouTube / Budapesti Autósok

Mint írják, Hajdúszoboszlónál, gyakorlatilag zéró forgalom mellett egy szemből nagy sebességgel érkező fekete Suzuki ismeretlen okból áttért a menetkamerával felszerelt közlekedőtárs sávjába.

Mindössze egy hajszálon múlt az életük

A felvételt készítő sofőr a lélekjelenlétének és jó reflexeinek köszönhetően tudta csak elkerülni a frontális ütközést. – A suzukis 90-100 km/óra sebességgel sávot váltott, majd visszatért az útra. Szerencsére túléltük! – írta meg az olvasó.

A felvételen is jól látszik, hogy nem kell nagy forgalom ahhoz, hogy baleset történjen. Szomorú példája ennek az a csütörtöki szerencsétlenség is, amelyben egy autó felborult nem messze Debrecentől. Fotóriporterünk korábban exkluzív helyszíni fotókkal jelentkezett a csütörtöki tragédia helyszínéről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában