Halálos baleset

2024.04.18. 09:52

Kirepült az autóból, már nem tudták megmenteni a fiatal férfi életét – fotókkal, videóval

A baleset Debrecen és Hosszúpályi között történt csütörtök reggel. Hiába küzdöttek az életéért, már nem tudták megmenteni az autóból kirepülő férfit.

Haon.hu

Debrecen és Hosszúpályi között történt a baleset

Forrás: Tóth Imre

Felborult egy autó csütörtök délelőtt a Debrecent és Hosszúpályit összekötő út 11-es kilométer-szelvényénél – számolt be róla a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint írták, a súlyos baleset következtében a vezető kiesett a járműből. Az összetört autót a debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók áramtalanították, valamint a további borulás ellen is biztosították azt. A helyszínre a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett zajlottak a munkálatokat.

Megkeresésünkre az Országos Mentőszolgálat közölte, a helyszínre mentőhelikoptert és mentőgépkocsit is riasztottak. Egy 30 év körüli férfi életét az újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni.

Hiába küzdöttek az életéért

A tragikus baleset tényét megerősítette Lukács Péter, a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület elnöke.

 – Amikor a csapatunk kiért, a mentősök már a helyszínen voltak és megkezdték az újraélesztést. Egy konyári, egy debreceni és egy létavértesi kollégával felváltva segítettük a mentők munkáját a 32 éves fiatalember újraélesztésében. 8 óra után pár perccel kezdtük meg a műveletet, a halál beálltát 8 óra 49 perckor mondták ki – fogalmazott portálunknak.

Úgy tudjuk, a jármű felszaladt az út bal oldalán lévő buckára, majd onnan borult vissza útra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában