Még nem késő

2024.03.27. 10:07

Légy olyan tündér és jelentkezz!

Már csak hetek vannak hátra, és lezárul az idei Tündérszépek versenyre a jelentkezés. Mielőtt még az ajtók bezárulnak, tekintsünk vissza, mi minden történt az első felhívás óta, és mi vár még ránk!

Kosztin Éva

Könnyen az országos döntőben találhatod magad

Forrás:  MW-archív

Február 5-én adtuk hírül, hogy ismét keressük azt, aki a legszebb a vidéken. Ezúttal a korhatárt is kibővítettük a versenyszabályzatban, ugyanis 2024-ben 18-35 év közöttiek nevezhetnek az országos megmérettetésre. A legelső jelentkezés Hajdú-Bihar vármegyéből február 9-én érkezett a szerkesztőségünkbe, és a bátor szépségkirálynő-jelölt a feltöltött bomba fotóinak köszönhetően már be is biztosította a helyét a regionális fordulóba, ahonnan három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe.

Tündérszépek fotózás Debrecenben
Már javában zajlanak a fotózások 
Forrás:  Napló-archív

Akinek nincsenek kéznél tuti felvételek, annak sem kell aggódnia, hiszen az indulóknak ingyenesen biztosítunk egy profi műtermi fotózást.

Díjnyertes fotósunk már nyilatkozott a lapunknak, hogyan érdemes pózolni, hogy a legjobb oldalunkat mutassunk, de a helyszínen is minden mozdulatnál segít, igazít és beállít az ideális eredmény érdekében. Az első két fotózásunkat márciusban tartottuk egy debreceni stúdióban, a HAON Facebook-oldalára egy videót is feltöltöttünk, hogyan zajlottak a munkálatok a színfalak mögött.

Segítünk a legjobb képek elkészítésében
Segítünk a legjobb képek elkészítésében
Forrás:  Napló-archív

A regionális fordulóra a mezőny jelentős része már összeállt, de még van pár kiadó hely, és még van pár hét, amíg lezárul a jelentkezés. Áprilisban még tartunk egy utolsó fotózást, aztán elindul a mókavonat, amin nem lesz fék. 

Amint kialakul a végső mezőny, elindul a szavazás a régió legszebbjeire, eldől, kik jutnak az őszi, országos döntőbe. Talán pont te leszel az egyik?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában