Helyi közélet

2024.03.30. 09:41

Most már könnyebb a bejutás a vámospércsi temetőbe

Haon.hu

Több mint 6 millió forintból aszfaltoztak

Forrás: Vámospércs / Facebook

Az elmúlt másfél évtizedben önkormányzatunk és Platinum Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat arra törekedett, hogy olyan környezetet hozzunk létre vámospércsi köztemetőben, amiben az itteni emberek méltósággal és szeretettel emlékezhetnek szeretteikre. Végrehajtottuk a ravatalozó burkolatcseréjét, új kegyeleti drapériákat vásároltunk, új hangtechnika került beépítésre, létrehoztuk a temetői parkot, 2019-ben megtörtént a ravatalozó tetőszerkezetének a cseréje – idézte fel az önkormányzat közösségi oldalán Ménes Andrea polgármester. Most az önkormányzat mintegy 6,2 millió forint önerőből végezte el a temető bekötőútjának és a sírkert előtti parkoló aszfaltozását.

Jelenleg is tart a temetőkert elöregedett, viharkárosult fáinak kitermelése. E művelet után kerülhet sor a pótlásra, amelyhez az Országfásítási Program keretében településünk számos fiatal fát kapott. A temetői fejlesztés következő szakaszában urnafal építése történik majd

 – tette hozzá bejegyzésében a városvezető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában