Mézeskalács futás

2024.01.03. 17:15

Több mint kétszázötvenen neveztek a hajdúsámsoni futásra

Dandé Melinda

Forrás: MartinkaTrail csapata

Az ünnepeket lezárva és az újévre készülve tartotta meg a MartinkaTrail csapata a Mézeskalács futást Hajdúsámsonban, Martinkán, a Csikós-erdőnél 2023 év végén.

– Több mint 250 nevezés érkezett, köztük rekordszámmal gyerekek, de sokan érkeztek családjukkal, kutyáikkal is. Alakulásunk óta ez a harmadik verseny, amit szervezzünk, s már országos hírűvé vált – mondta Bujdosó Tibor főszervező, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium igazgatója.

A gyönyörű természeti környezetben zajló megmérettetésre ismételten több futamra, más-más távon lehetett nevezni, úgymint törpi, gyermek, családi váltó, kedvcsináló, kiskör, nagykör, Nordic Walking. Minden távon az első három helyezett oklevelet kapott. A szervezők emellett frissítőkkel, finomságokkal kedveskedtek a versenyzőknek, a távot teljesítők közül az első száz résztvevő egyedi ajándékot is kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában