Helyi közélet

2024.01.30. 19:54

Három épület is kap napelemet Létavértesen

Haon.hu

Három önkormányzati épület energetikai korszerűsítését indítja el Létavértes önkormányzata. A Közbeszerzési Értesítő január 29-én megjelent számában tájékoztatott arról, hogy az Irinyi Iskola fejlesztését elnyerő hajdúböszörményi cég nettó 79,7 millió forintért végzi el a kivitelezést, míg az önkormányzati hivatal és a városi könyvtár és művelődési ház korszerűsítését egy másik hajdúböszörményi vállalkozás végzi el 6,8 millió forint, illetve 4,1 millió forint értékben.
A munkálatok során az Irinyi János Általános Iskolán cserélik a nyílászárókat, homlokzati hőszigetelést, padlásszigetelést és tetőszigetelést kap az épület, korszerűsítik a fűtésrendszert, cserélik a kazán, valamint 8 kW teljesítményű napelemes rendszert telepítenek.
Az önkormányzati hivatal meglévő 4 kW-osnapelemes rendszerét 18kW-os rendszerrel bővítik, a városi könyvtár és művelődési házra pedig 8 kW teljesítményű napelemes rendszert telepítenek. 
Teljesítés helye: Létavértes, Önkormányzati Hivatal (4281 Létavértes, Kossuth utca 4.) Az Önkormányzati Hivatal épületen jelenleg található 4kW napelemes rendszer, de további 18kW napelemes rendszer kiépítése készül. Egyéb energetikai felújítás ezen az épületen nem történik.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában