Plasztika

2023.12.20. 07:00

Nagyobb és szebb mellek, ajkak a „karácsonyfa alatt” – a debreceni szakember forgalma is megnövekszik az év vége felé

Fábián Zsolt a Haonnak elmondta, az év vége felé közeledve hazánkban is többen kérnek szépészeti beavatkozást.

Nagy Emese

Az ajakfeltöltést inkább a fiatalabbak kérik

Forrás: Illusztráció: MW-archív

Bár többnyire külföldön elterjedt szokás, ma már hazánkban is sokan döntenek úgy, hogy mellnagyobbítással, ajak- vagy ráncfeltöltéssel ajándékozzák meg párjukat, családtagjukat a szeretet ünnepén. Ezt Fábián Zsolt debreceni plasztikai sebész is megerősítette a Haonnak; mint elmondta, nem véletlen, hogy az év vége közeledtével valamennyi plasztikai sebészeti klinika 10-15 százalékos kedvezménnyel rukkol elő – bízva abban, hogy az egyébként is kiemelkedő időszakban még többen döntenek amellett, hogy „szépészeti beavatkozást” ajándékoznak a szeretteiknek.

Évek óta megfigyelhető, hogy novembertől Magyarországon is megnövekszik a kereslet, szóval feltételezhetjük, hogy hialuronsavas ráncfeltöltést, ajakfeltöltést kapnak ajándékba a nők

 – mondta. Leszögezte, az ilyen beavatkozástól egyáltalán nem kell tartani, semmiféle kárt nem okoz a szervezetben. – Volt olyan, hogy egy mellnagyobbító műtétet két ünnep között kellett elvégeznem, mert csak akkor ért rá páciens – idézte fel a szakember.

Debrecen dr. Fábián Zsolt plasztikai sebész haon
Dr. Fábián Zsolt plasztikai sebész
Forrás:  Napló-archív

Minden korosztály

Mint elmondta, a különféle hialuronsavas kezeléseket mindenféle korosztálynál alkalmazta már, a 18 évestől egészen a 60-70 évesig. 

A ráncfeltöltést inkább az idősebbek kérik, az ajakfeltöltést pedig a fiatalabbak, de az implantátumok beültetését mindkét korosztály egyaránt igényli

 – árulta el. Hozzátette, az ajakfeltöltés nagyon gyors, egy 15 perces beavatkozás, ami mindennel együtt valamivel többe kerül, mint 50 ezer forint.

– Az idei évet hasonlóan zárjuk, mint a tavalyit, szinte ugyanolyan volt a forgalom, illetve hasonló az érdeklődők száma is – tette hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában