Karácsonyra készülve

2023.12.17. 08:44

Egymást érik Csökmőn az adventi programok

B.Kiss Andrea

Nagyon sokan látogattak el az idei adventi vásárba

Forrás: B. Kiss Andrea

Nincs hiány Csökmőn adventi programokból. A református egyház vasárnapi gyertyagyújtásain is szép számmal vesznek részt a lakosok, akiknek műsorral, közös énekléssel és szeretetvendégséggel készülnek. Emellett az iskola gyermekkórusa és a művészeti iskola zenész tanulói adtak koncertet december 14-én. A gyermekkórust Pirosné Bogye Judit tanítónő készítette fel és vezényelte. Közreműködött Nagy Gábor szolfézstanár gitárral, a műsort Házi Tibor zenetanár vezette le.

Ezt követően a Faluház december 15-én jó hangulatú adventi vásárt szervezett, ahol nagyon sokan megfordultak. A résztvevők szívesen időztek, beszélgettek a karácsonyi hangulatú színházteremben, ami karácsonyi vásárrá változott erre a délutánra. 

December 16-án adventi vetélkedő volt, másnap kézműves foglalkozás lesz szintén a Faluházban, majd december 23-án a Csökmői Ifjúsági Fúvószenekar hagyományos karácsonyi koncertjével hangolódhatnak az ünnepekre a helyiek. Szentestén a református templomban lesz ünnepi istentisztelet, ahol a Csökmői Népdalkör és az iskola gyermekkórusa is fellép. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában