Együttműködés

2023.11.29. 10:54

Kínai küldöttséget fogadtak a Vármegyeházán

Haon.hu

A Vrámegyeházán zajlott a találkozó

Forrás: hbmo.hu

Kínai delegáció érkezett Debrecenbe – olvasható a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata honlapján. Mint írják, a találkozó célja a különböző területeken történő baráti együttműködési kapcsolatok erősítése volt. A küldöttséget november 28-án fogadták a Vármegyeházán. 

Gong Tao-t, a Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövetét, Liu Bo-t, a Kínai Nagykövetség kereskedelmi ügyekért felelős miniszteri tanácsosát, Chen Kun-t,  a Kínai Nagykövetség oktatási ügyekért felelős tanácsosát, Sun Liwei-t, a Kínai Nagykövetség oktatási ügyekért felelős II. titkárát, Liu Yikun-t, a Kínai Nagykövetség kereskedelmi ügyekért felelős III. titkárát, valamint Ma Xin-t, a Kínai Nagykövetség politikai osztály attaséját Pajna Zoltán, a vármegyei közgyűlés elnöke, Tasi Sándor és Bulcsu László alelnökök, valamint Tuska-Mátra Melinda, a vármegyei önkormányzat nemzetközi csoportjának vezetője fogadta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában