A szociális munka napja

2023.11.08. 20:59

Kiosztották a debreceni szociális szolgálat díjait, ők kaptak idén elismerést!

Az ünnepséget a Pallagi úti idősek otthonában tartották.

Haon.hu

Forrás: Facebook / Széles Diána

A szociális munka napja alkalmából kiosztották a Városi Szociális Szolgálat díjait a Pallagi úti idősek otthonában, erről Széles Diána számolt be szerda este Facebook-oldalán. A debreceni alpolgármester leszögezte, minden évben örömmel vesz részt az otthonban tartandó ünnepségen. „A szociális munka olyan szolgálat, melynek során a kihívásokra empatikus, gondoskodó választ csak a hivatástudattal rendelkezők tudnak adni” – írta Széles Diána, megköszönve a szolgálat munkatársainak áldozatos munkáját.

Az alpolgármester rámutatott, a Városi Szociális Szolgálat elismerő díját minden évben olyan munkatársak kapják, akik munkában és emberségben is példaképek, és akiket a kollégáik kitüntetésre érdemesnek tartanak.

A dolgozók szavazatai alapján idén Bokor Csabánét, Katona Józsefnét, László Jánosnét, Zudorné Szilágyi Henriettát, Pikóné Szabó Tündét és Zöldné Zsámboki Ildikót jutalmazták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában