Faültetés

2023.10.27. 18:39

38 éves munkaközösség szépítette az óvoda környékét Józsán

Haon.hu

A jövő nemzedékéért dolgoztak

Forrás: Balázs Ákos / Facebook

Balázs Ákos alpolgármester és a Gönczy Pál Utcai Óvoda 1984-ben alakult munkaközössége jóvoltából tovább szépülhetett a józsai óvoda környezete október 26-án, csütörtökön. 

– Ők indították az első, igazi közösségi faültetést Józsán, az óvoda udvarán. Az óvoda környezetében az általuk elültetett fák és a „kiserdő” önzetlen munkájuk és példamutatásuk maradandó emléke. Meghatározó szerepük volt abban, hogy a kisgyermekek ezt a szellemiséget vitték tovább, és napjainkban egy értékes, összetartó közösség él Józsán! ­– foglalta össze gondolatait a közösségi akció után Balázs Ákos a Facebook oldalán, majd megköszönte a munkaközösség és minden megjelent érdeklődő munkáját.

Az önkormányzat jóvoltából a példaértékű közösségszervezés és a felsőjózsai óvodai nevelés alapjainak megteremtéséért a munkaközösség valamennyi tagja emléklapot is átvehetett, melyet az alpolgármester adott át.

Balázs Ákos megköszönte a munkaközösség és minden megjelent érdeklődő munkáját.
Forrás: Balázs Ákos / Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában