Tájékoztatás

2023.09.29. 18:19

Visszaáll a kétirányú forgalmi rend egy debreceni utcában

Haon.hu

A Szabó Lőrinc utca is megszépül

Forrás: Napló-archív

Szeptember 30-án 16 órától visszaáll a kétirányú forgalmi rend a Szabó Lőrinc utca 3. és a József Attila utca közötti szakaszon. Megtörtént a pályaszerkezet és a szegélyek lokális javítása, valamint az új aszfalt kopóréteg terítése - számolt be róla a debreceni önkormányzat.

Október 2-án és október 3-án – az időjárási viszonyok függvényében – a reggeli csúcsidőszakot követően a Szabó Lőrinc utcai körforgalom aszfaltmarására kerül sor. Október 4-én a meglévő aknafedlapok szintbe helyezése történik meg, majd október 5-én és október 6-án az új aszfalt kopóréteg terítésére kerül sor. A marási munkák a Babits Mihály utca felőli oldalban kezdődnek meg, majd ezt követően a másik oldalban folytatódnak. A munkavégzés ideje alatt a burkolatot váltakozva félpálya szélességben lezárja a kivitelező, ahol ideiglenesen telepített jelzőlámpás irányításra kell számítani.

A kivitelezési munkálatok teljes ideje alatt a Babits Mihály utca továbbra is zsákutca lesz, a körforgalmon keresztül nem lehet megközelíteni.

A kivitelezés ideje alatt arra kérik az útszakaszt használókat, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően közlekedjenek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában