Újratervezééés!

2023.08.13. 11:30

Erre ne nagyon menjen autóval hétfőtől Debrecenben, ha jót akar!

Mutatjuk is, hogy miért. Több új útlezárásról számolt be a debreceni önkormányzat; alább tájékozódhatnak, hogy senkit ne érjen kellemetlen meglepetés.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Vágányszabályozási munkák miatt több vasúti átjárót lezárnak a következő napokban – derült ki a debreceni önkormányzat pénteki közléséből.

Az első lezárás

Mint írják, augusztus 14-én, hétfőn 22 óra és augusztus 15-én, kedden hajnali 4 óra között lezárják a vasúti átjárót Debrecenben a Balmazújvárosi út és a Kishatár utca kereszteződésében, illetve a Balmazújvárosi út és az AFIT kereszteződésében. A területet a Házgyár utca – Harsona utca – 33. sz. főút melletti szervizút – Hegedű utca útvonalon lehet megközelíteni.

A második lezárás

A közlemény szerint augusztus 15-én, kedden 22 óra és augusztus 16-án, szerdán 4 óra között lezárják a Balmazújvárosi út és a Hegedű utca kereszteződésben levő vasúti átjárót. Kerülni a Kishatár utca – Házgyár utca – Harsona utca – 33. sz. főút melletti szervizút felé lehet.

Ugyanebben az időben az Északnyugati Gazdasági Övezetben található nyugati határolóúti átjárón sem lehet majd keresztülmenni, szintén az említett vágányszabályozási munkák miatt.

A harmadik lezárás

A városházi Útinformból az is kiderül, hogy augusztus 16-án, szerdán 22 óra és augusztus 17-én, csütörtökön 4 óra között a nagymacsi bekötőúton lezárják a vasúti átjárót. Nagymacs és a 33. sz. főút között a vasút-korszerűsítési munkák részeként kialakított stabilizált földúton lehet közlekedni ebben az időben.

További munkálatok, lezárások:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában