Helyi közélet

2023.08.27. 12:33

Áramszünet lesz Nyírmártonfalván

Haon.hu

Az Opus Titász Zrt. arról tájékoztatta Nyírmártonfalva lakosait, hogy a áramszolgáltatás időszakosan szünetelni fog szeptember 13-án 8  órától várhatóan 14 óráig. A meghirdetett áramszünet oka az, hogy biztonsági övezetet sértő növényzetet távolítanak majd el a szolgáltató munkatársai.

Az érintett utcák és útszakaszok az alábbiak: a Melánia utca 42-70. számig, 29-61. számig, és a szennyvízátemelő, a Melánia tanya 1-17. számig és 2-28. számig, a Debreceni utca 64-90. számig, 65-85. számig, és a VÍZMŰ II. kút, a Domb, a Jókai Mór, a Petőrész, a Széchenyi és az Óvoda utca, az Iskola tér,  a Kossuth utca 2-118. számig, 1-99. számig, a Piac köz 1. szám, a Rákóczi utca 2-26. számig és 1-39. számig, valamint a Szőlőhegy utca 18. szám, 30. és 23. szám. 
Amennyiben rendelkezik saját vagy bérelt aggregátorral, és azt használni szeretné, jelezze azt tíz nappal az áramszünet előtt a szolgáltató felé. Továbbá megkérnek mindenkit, hogy kapcsolják ki ez idő alatt az elektronikus készülékeiket. Ha a munkálatokat a jelzett idő előtt eszközöli a szolgáltató, az áramot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolják – olvasható Nyírmártonfalva Polgármesteri Hivatal Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában