Egy ideig biztosan bent tartják

2023.07.12. 14:39

Súlyos beteg lett, kórházba került a népszerű debreceni rákkutató

Horváth Józsefet kétoldali tüdőgyulladással kezelik.

Haon.hu

Horváth József rákkutató

Forrás: MW-archív

Megbetegedett, majd kórházba került Horváth József, a népszerű rákkutató erről saját Facebook-oldalán számolt be szerdán. A debreceni kötődésű szakember először vasárnap este írta meg, hogy nincs jól, reszket, és láz is gyötri a rekkenő hőségben. Friss bejegyzésében viszont már arról tájékoztatta követőit, hogy három napig kitartóan küzdött, de sajnos nem lett jobban, így ma reggel bement a kórházba.

Valószínűleg tüdőembóliát kaptam és ebből alakulhatott ki a súlyos kétoldali tüdőgyulladás. Hallgatózás alapján nem volt kivehető, a röntgenen látszott csak,  na meg a 230-as CRP

– írta Horváth József, hozzátéve, hogy már haza sem engedték az intézményből, a héten biztosan bent tartják. 

Posztja alá több ezer komment és reakció érkezett eddig a pillanatig, rengetegen üzenték meg jókívánságaikat a kutatónak. „Egyszerűen a láztól és a fejfájástól koncentrálni sem tudok, megpróbáltam válaszolni a levelekre, de 10 perc után le kellett feküdni, mert nem bírtam” – osztotta meg Horváth József, aki reméli, gyorsan felépül majd, és visszatérhet.

A szakemberrel legutóbb tavaly novemberben interjúztunk, ezt itt olvashatják, Élettörténete filmbe illő: a roma származású kisfiú a szegénységből küzdötte fel magát elismert rákkutatóvá, majd megalapította saját cégét, hogy minél több betegen tudjon segíteni. A korábban Debrecenben dolgozó Horváth József ma már az ország nyugati részében él.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában