Településfejlesztés

2023.06.23. 10:23

Választ kaptunk a Fáy András utcán gyaloglók panaszára

Be kell osztani a forrásokat: először a Mosolykert Óvoda környékén újították meg a járdát.

A környéket több járdaszakaszt is javítani szükséges

Forrás: Napló-Archív

A Fáy András utcai gyalogjárda hiányosságaira hívta fel a figyelmet olvasónk. Jelzése szerint az óvoda mellett ugyan helyrehozták a járdát, de csak az a kis rész járható, a többin sajnos bukdácsolnak az idősek a gurulós bevásárlótáskákkal és a szülők a babakocsikkal, vagy a döccenőmentes haladást keresve az úttestre kényszerülnek. A debreceni polgármesteri hivatal hamar választ adott kérdésünkre, hogy meddig kell kitartani az arra gyaloglóknak.

Mint írták, ebben az évben is folytatja az önkormányzat a debreceni járdák javítását. A rendelkezésre álló forrásokat igyekeznek úgy elosztani, hogy valamennyi városrészben tudjanak újítani.

 Idén – az olvasó által jelzett területen – az Újkert utcában a Mosolykert Óvoda mellett volt lehetőség járdát renoválni. Remények szerint, a következő években tudnak forrást biztosítani arra, hogy az Újkert utca további járdaszakaszait is helyreállítsák.

HaBe

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában