Ünnepség

2023.05.28. 18:02

A Magyar Honvédelem Napját méltóképpen ünnepelte meg Hajdúsámson

A színvonalas ünnepség programjait katonák biztosították

Forrás: Dandé Melinda

– Színvonalas napot szerveztünk iskolásainknak, lakosainknak, minden érdeklődőnek, mint katonai járművek és fegyverzeti, ejtőernyős bemutató, toborzás, valamint a hajdúsámoni ejtőernyős hősünk, Vitéz Bakó István emléktárgyait lehetett megtekinteni a múzeumban.  Legyen ez a nap is itt, Hajdúsámsonban a Magyar Honvédség katonáinak nyújtott tiszteletadás jelképe – emelte ki köszöntőjében Antal Szabolcs, Hajdúsámson polgármestere.

A koszorúzást katonai díszőrség mellett a Világháborús emlékműnél tartották meg mindazon katonák emlékére, akik a magyar történelem során példát adtak hazaszeretetről, bátorságról, hősiességről.

A színvonalas ünnepség programjait a Magyar Honvédség Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár, 3. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda, a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Debreceni Szervezet képviseletében megjelent katonák biztosították. Dandé Melinda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában