Közlekedés

2023.04.12. 19:02

Frappáns módszerrel enyhítenék a 35-ös főút terheltségét

Ilyet eddig még nem láttunk!

Forrás: Facebook / Böszörményben Hallottam

Tavaly év végén írtunk arról, hogy Hajdúböszörmény és Debrecen között szinte pang az ürességtől az autópálya, ellenben a 35-ös számú főúton rendszeresek a dugók. Kollégáink le is tesztelték a két útvonalat, autóba pattantak egy hétköznap reggel, hogy saját maguk is megtapasztalják a sokak által leírt problémát. A megkérdezett böszörményi lakosok közül volt, aki szerint a mentalitással van probléma, az emberek ugyanis csak azt szeretik, ami ingyen van. Egy másik riportalany épp emiatt méltatlankodott, szerinte havi szinten egyáltalán nem jelent nagy költséget a megyei matrica. 

tábla, közlekedés, Hajdúböszörmény, M35-ös autópálya, 35-ös főút
Forrás: Facebook / Böszörményben Hallottam

Most azonban felcsillant a remény, hogy talán fellélegezhet a 35-ös főút, hiszen a Böszörményben Hallottam és a Józsai Csoport! elnevezésű Facebook-csoportok tagjai egy táblára lettek figyelmesek, amelyek épp a fent leírt problémára hívják fel a közlekedők figyelmét. A smiley-kkal és „Dönts okosan!” felirattal ellátott frappáns jelzés talán meggyőző lesz azok számára, akik már eddig is rengeteg időt vesztegeltek feltorlódott járművek között a forgalmas főúton. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában