Alpolgármesteri látogatás

2023.03.03. 18:12

Az Immánuel Otthon és Iskola frissen felújított Pacsirta utcai épületében járt Széles Diána

Az intézmény megújult telephelyét a napokban adták át.

Forrás: Facebook / Széles Diána

A debreceni Immánuel Otthon és Iskola napokban átadott Pacsirta utcai telephelyét kereste fel pénteken Széles Diána, az alpolgármester erről saját Facebook-oldalán számolt be. 

Posztjában rámutatott, hogy a súlyosan-halmozottan sérült, többszörös fogyatékkal élő gyermekekért és felnőttkorúakért végzett szolgálat Debrecenben nagyon magas színvonalon zajlik az iskola telephelyein. Most már a Kishegyesi úti épület a gyermekek, a Pacsirta utcai pedig a felnőttkorúak gondozásának helyszíne.

Miközben Győri Zsófia igazgató asszony körbevezetett a minden igényt kielégítő épületben, úgy éreztem, hogy az Immánuel Otthon és Iskola működése biztosíték arra, hogy a reménytelennek tűnő helyzetekben is van segítség, amiért hálásnak kell lennünk minden ott dolgozónak

– írta Széles Diána a Pacsirta utcai épületben tett látogatásáról.

Az épület felújítására még 2021 végén írt ki közbeszerzést a fenntartó Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség. A munka része volt többek között a meglévő víz- és csatornahálózat cseréje, a fűtés korszerűsítése, valamint a burkolatcsere és a festés is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában