Városi közgyűlés

2022.11.17. 11:52

Kisebb területen működhet a debreceni Újkerti Közösségi Ház

A Debreceni Intézményműködtető Központ ingyenes vagyonkezelésében lévő rész átkerül a szakképzési centrum ingyenes vagyonkezelésébe.

Forrás: Napló-archív

Összébb húzza magát a DEMKI a Jerikó utcai épületben – erre is igennel szavaztak az önkormányzati képviselők a debreceni városi képviselő-testület csütörtöki közgyűlésén.

Az energiamegtakarítási intézkedések érdekében a közgyűlés felkérte a DEMKI ügyvezetőjét, hogy az egyes telephelyeken ideiglenesen szüneteltesse, míg a Piac utca 77. és a Polgár utca 3. szám alatti ingatlanokban véglegesen szüntesse meg a feladatellátást. Az ügyvezető továbbá jelezte, hogy a Jerikó utcai ingatlanban kisebb alapterületen is költséghatékonyan el tudják látni a közfeladataikat. Az ingatlanból a DEMKI hasznosításában lévő terület lecsökken 544 négyzetméterre.

A jelenleg a Debreceni Intézményműködtető Központ ingyenes vagyonkezelésében lévő, 433 négyzetméter nagyságú épületrész átkerül a Debreceni Szakképzési Centrum ingyenes vagyonkezelésébe, ugyanakkor a DIM átköltözik a DEMKI által korábban használt I. emeleti, 431 négyzetméter alapterületű területrészre. A DSZC ingyenes vagyonkezelésébe kerül még a DEMKI által korábban használt 501 négyzetméter alapterületű II. emeleti területrész.

SZT

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában