Otthonról dolgoznak

2022.10.28. 14:36

Újabb debreceni intézményt ért utol a takarékossági hullám

Energiatakarékossági okok miatt bezár a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Debrecen Csapó utcai irodája november 1-étől – adta hírül a szervezet. Hozzátették, kollégáik otthoni munkavégzés keretében látják el feladataikat.

Mint írják, személyes ügyfélfogadásra csak előzetes telefonos vagy e-mailes egyeztetés után van lehetőség. Papír alapú dokumentumokat postai úton vagy a Csapó utcai székhelyen lévő postaládába dobva tudják az ügyfelek eljuttatni.

A szervezet honlapja szerint a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítványt 1993-ban a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat, a megye városainak és településeinek önkormányzatai, az OTP Bank Nyrt., valamint vállalkozói érdekképviseletek, kamarák alapították. Az alapítás fő célja, a vállalkozások alapításának elősegítése, a vállalkozások piaci pozícióinak erősítése, a vállalkozások támogatott hitelezésének beindítása, ingyenes tanácsadás és információ nyújtása, a munkahelyteremtés és munkahely megtartás elősegítése volt.

Ahogy arról a pénteki nap folyamán már beszámoltunk, egy Csapó utcai szolárium viszont végleg bezárja kapuit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában