Rég várt fejlesztés

2022.09.26. 15:06

Két új kazánt kap a nyíracsádi Akácliget Óvoda

A modern eszközök használatával minimum 20 százalékos energiamegtakarítást jósolnak az intézménynek.

Pósán Ferencné óvodavezető nagyon örül a nagylelkű felajánlásnak

Forrás: Kedves Zilahi Enikő

Harmincéves, elavult és meglehetősen kis hatékonysággal működő kazánokat cserél modern, energiatakarékos és jóval nagyobb hatásfokú berendezésre a Market Zrt. a nyíracsádi Akácliget Óvodában. A vállalat régi jó kapcsolatot ápol az intézménnyel, évek óta támogatja azt. A jelenlegi energiaválságos időben ismét az intézmény segítségére sietett a vállalat vezetője.

A felajánlás megvalósításának menetén egy helyi szakember mérte fel az igényeket, mérnök ügyelt a szakszerűségre és a biztonságra, a támogató vállalat pedig biztosította az anyagi forrást mintegy hárommillió forint erejéig. A minőségi kazáncseréhez szükséges tartozékok beszerzését, beszerelését helyi vállalkozó végzi majd el.

Pósán Ferencné óvodavezető nagyon örül a nagylelkű felajánlásnak, hiszen a modern kazánok működésbe állítását követően a szakemberek minimum 20 százalékos energiamegtakarítást jósolnak az intézménynek. A munkálatokat hamarosan megkezdik, az ősz folyamán be is fejezik azt, hogy az előttük álló fűtési szezonban már energiahatékony kazánok biztosíthassák az intézmény fűtését.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában