Fotókkal

2021.12.31. 12:49

Szolidan, de jó hangulatban telt 2021 utolsó napja a debreceni Zsibiben

A kiadós esőzés és a pénteki alkalom ellenére - mint más üzletek is - a 2021-es esztendő utolsó napján is kinyitott Debrecenben a Vágóhíd utcai használtcikk-piac.

Fotó: Vass Attila

A kínálatot ezúttal a mindennap jelen lévő termékek (köztük zöldség-gyümölcs, elektronikai felszerelések, szerszámok stb.) jellemezték, melyek mellett természetesen szilveszteri kiegészítők is beszerezhetők voltak a Zsibogóban. A klasszikus bolhapiaci holmik árusainak többsége - vélhetően a nem túl rég elállt eső miatt - ezúttal nem pakolt ki, de azért így is volt egy-két ilyen stand, például könyvekkel, térképekkel, konyhai kiegészítőkkel.

A szolid forgalmú területen már az év végi vidámság is jelen volt. A rádiókból ottjártunkkor Hofi Géza énekelte, hogy ,,próbálj meg lazítani", s ez meg is adta a kellő alaphangulatot a standok között tartózkodóknak. Az emberek boldog új esztendőt kívántak egymásnak, és némelyik kereskedő pezsgőt is bontott, azzal koccintva a kollégáikkal.
 

VA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában