fotókkal

2021.12.06. 18:52

Csodálatos lett Debrecen új karácsonyi villamosa

Az ünnepi járművet nemcsak fényfüzérek díszítik, hanem az utasterét is kidekorálták.

Forrás: Vass Attila

Az adventi fényvillamosok már megszokott és kedvelt év végi járműveknek számítanak Debrecenben. Most azonban „váratlanul” megjelent egy harmadik ünnepi kocsi is – mely egyebek mellett abban más, hogy a belsejét is alkalomhoz illően díszítették föl.

 

Ennek kapcsán a Napló arról is érdeklődött az üzemeltető DKV Zrt.-től, hogy miként született meg a dekorálás ötlete. Mint megtudtuk, a Fórum Debrecen kereste meg a társaságot, és a nagyszerűnek bizonyult kezdeményezés a több körös egyeztetések után zöld utat kapott a megvalósításra. Arról, hogy kiknek a munkáját dicsérik a belső díszítések, azt a választ kaptuk, hogy a külső és belső design elkészítése is az üzletház kreatív csapatának érdeme, és a díszítések teljes költségét is a cég fizette.

 

Megkérdeztük azt is, hogy meddig közlekedik ez a jármű, valamint, hogy a jövőben lesz-e belső dekoráció a többi fényvillamosban is? „A villamos január 6-ig közlekedik a jelenlegi formájában. A hatalmas érdeklődés, a pozitív visszacsatolások megerősítették társaságunkat abban, hogy a jövőben is támogatnunk kell az ilyen jellegű megkereséseket” – hangsúlyozta a közlekedési vállalat közleménye.

 

VA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában