útinform

2021.09.03. 08:44

Megkezdett és mindjárt véget érő munkálatok nehezítik a közlekedést Debrecenben

A jövő héten a távközlési hálózat fejlesztése miatt fennálló korlátozás is megszűnhet.

20210621 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló A Hatvan utca és Mester utca közötti szakaszon, a nyugati kiskörút III. ütemének építése.

Fotó: Napló-archív

Városszerte várhatók szeptemberben úton folyó munkák, igaz, ezek közül némelyik napokon, heteken belül véget ér. A városházi útinform jelentése szerint csütörtök óta szennyvízcsatornát építenek a Keve utcán, így útszűkület és ideiglenes forgalomkorlátozás lépett életbe. A Keve utcán a Jász utca irányába egyirányú forgalmi rendet, illetve megállási tilalmat vezettek be. Csütörtökön kezdődött meg az útépítés is a Portörő utcán, itt szintén útszűkületre, illetve ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatunk.

Jó hír lehet a közlekedőknek, hogy a Mester utca–Csemete utca csomópont előtt a külső sáv lezárása egy héten belül feloldódhat, illetve a belső sávból egyenes-jobbra sávot alakítanak ki. Jövő kedden pedig a távközlési hálózat fejlesztése miatt fennálló útszűkület, illetve ideiglenes forgalomkorlátozás is megszűnik a belváros területén.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában