vezessenek óvatosan!

2021.09.28. 11:46

Lezárásokra, parkolási korlátozásra kell készülni Debrecenben a hétvégi nagyvásár miatt

Van olyan intézkedés, amely már csütörtök este életbe lép.

Fotó: Molnár Péter 20191005 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló Kezdetét vette a Mihály napi vásár Debrecenben.

Fotó: Napló-archív

Október 2-3-án rendezi a Debreceni Közterület Felügyelet az őszi debreceni kirakodóvásárt, emiatt forgalomkorlátozásra kell készülni a megyeszékhely több pontján is.

A Debrecen.hu-n megjelent közlemény szerint szeptember 30-án (csütörtök) 18 órától október 4-én (hétfőn) 5 óráig a Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút útvonalon a Füredi úti kereszteződésig mindkét oldalban minden gépjármű parkolása (várakozása) tilos, valamint a kerékpárút Békessy Béla utca és a Menyhárt József tér közötti szakaszán a kerékpárosforgalmat is megtiltják. A Böszörményi út melletti szervizút a Böszörményi út 71. és az Ötvenhatosok tere 1-3. közötti szakaszán, valamint az Aldi áruház mögötti parkolóban minden gépjármű forgalma és várakozása tilos lesz ebben az intervallumban.

Október 1-én (péntek) 17.30-tól október 4-én (hétfőn) 5 óráig a közúti forgalom elől lezárják

  • a Böszörményi utat a Doberdó utcától a Füredi utcáig,
  • a Békessy Béla utcát a Böszörményi úttól a Görgey utcáig,
  • a Bolyai utcát a Böszörményi úttól a Jerikó utcáig
  • és az Akadémia utcát a Böszörményi úttól a Kertváros utcáig.
  • Az említett területeken minden gépjármű forgalma és várakozása tilos. A fenti útszakaszokról a forgalmat a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút – Füredi út – Böszörményi út és vissza útvonalra terelik.

    A forgalomelterelés a közösségi közlekedési eszközöket is érinti.

    A fenti időszakban a lezárt útszakaszon szabálytalanul parkoló gépjárműveket a Debreceni Közterület Felügyelet a tulajdonos költségére elszállíttatja.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában