támogatják a fiatalokat

2021.08.14. 19:19

Erősíti a lokálpatriotizmust a jól működő csapat

A társadalmi szerepvállalás jegyében segíti a társaság a fürdőváros közéletét.

Egy jól működő gazdasági társaság kötelessége, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében odafigyeljen a térség közösségi életére, és akár azt támogassa is – ezt Torda Balázs, a hajdúszoboszlói székhelyű Opus Tigáz Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta azon az ünnepélyes keretek között megtartott közös sajtótájékoztatón, ahol a hajdúszoboszlói önkormányzattal együttműködési megállapodást írtak alá az NB II.-es férfi kézilabdacsapat támogatására.

Torda Balázs kifejtette, hogy a személyes élményekből eredően mindig szívesen jön a térségbe, Hajdúszobosz­lót élhető és fejlődőképes városnak tartja. Az újra magyar kézben lévő társaság székhelye a fürdővárosban van. A társadalmi szerepvállalás jegyében hozzá kívánnak járulni a kulturális és a természeti értékek megőrzése mellett a sporttevékenységek támogatásához is. A menedzsment döntése szerint most, illetve hosszú távon a kézilabda-sportéletet segítik. Vállalták, hogy továbbviszik a Gázláng SE-múlt örökségét. – Az egészséges fiatalok, a jól működő csapat erősíti a lokálpatriotizmust is. Ez a jövőnk záloga – mutatott rá Torda Balázs.

Tibai Irma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában