Tábor

2021.07.12. 09:00

Tartalmas időtöltés a körösszegapáti napköziben

A szülők örülnek annak, hogy gyermekeik biztonságban, szakemberek felügyelete mellett vannak.

Forrás: Vmirjáncki József

A diákok örömteli évszaka a nyár, amikor gondtalanul telhetnek napjaik. A nap mint nap dolgozó szülőknek azonban nem mindegy, hogy hol és hogyan tölti napjait gyermekük. Ezért örvendetes, hogy az iskolák, egyházak, különböző szervezetek táborokat szerveznek a gyerekeknek. Körösszegapátiban az iskolában nyári napközit tartanak több héten keresztül. A Bihari Kistérség Önkormányzatainak Társulása és a település önkormányzata heti váltással gondoskodik a gyermekek biztonságos és gazdag, tartalmas programjáról. Hétfőtől péntekig reggel fél nyolctól délután egy óráig tanárok felügyeltével tölthetik el napjaikat a diákok.

A héten Karap Józsefné tanítónő és Horváthné Zima Adél volt a gyermekekkel, szervezték a programjaikat. Igyekeztek számukra szórakoztató programsort összeállítani. Volt már táncbemutató is, ahol a Békés megyei Körösnagyharsány táncosai szórakoztatták a napközis tábor diákjait. A szabadidő egy részét a település ortodox templomának szép parkjában töltötték. Míg a gyerekek többsége játszott, néhányan a felnőttekkel együtt bográcsban főztek. A nyári napközi a következő hetekben is folytatódik. A gyermekek délelőtt tízórait kapnak, az ebédet pedig a nyári étkeztetés rendjében fogyasztják el.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában