Lezárások

2021.07.15. 11:32

Forgalomkorlátozás lesz Debrecenben

Erről a Debreceni Rendőrkapitányság értesítette a járművezetőket.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A járműforgalom elől július 17-én 9 órától 15 óra 30 percig időszakosan és szakaszosan lezárás lesz Debrecenben az alábbi útvonalon: Akadémia utca – Böszörményi út – Füredi út és Mester utca közötti szakasz – Mester utca – Bethlen utca – Déri tér – Múzeum utca – Déri tér – Perényi út – Fűvészkert sétány – Múzeum út – Bethlen utca – Egyetem sugárút – Egyetem tér – Dóczy utca – Bólyai utca – Akadémia utca útvonalon. A résztvevők vonulására az úttesten, a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávban kerül sor – tájékoztatott a rendőrség.

Július 17-én 9 órától 15 óra 30 percig Debrecenben a Déri téren a Déri Múzeum előtti útszakaszon, és az Egyetem sugárúton, a Füredi út és az Egyetem tér közötti útszakaszon a parkolás is korlátozásra kerül a felvonuló lovas kocsik zavartalan parkoltatása miatt. A kereszteződésekben karos rendőri forgalomirányításra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában