búcsú két kiváló dolgozótól

2021.07.07. 11:00

Évtizedeken át dolgoztak a nyíracsádi iskolában, most nyugdíjba vonultak

A tanév befejeztével két dolgozótól búcsúzott el a nyíracsádi Szent Piroska Görögkatolikus Általános Iskola.

Nyugdíjba vonulásuk alkalmából Marozsán Józsefnétől és Dorogi Józsefnétől búcsúztak az iskola dolgozói | Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A június végi tanévzáró értekezletet követő búcsúebéden a sokéves hagyományt követve idén is részt vett az iskola valamennyi dolgozója. Garda László igazgató köszöntötte nyugdíjba vonulása alkalmából Dorogi Józsefné Juliskát és Marozsán Józsefné Irénkét. Juliska munkás éveinek utolsó negyed századát töltötte a helyi általános iskolában, ahol takarítóként dolgozott. Az igazgató a méltatásában kiemelte, hogy nemcsak pontos és precíz feladatellátásával, de a bajban sem szűnő mosolyával is belopta magát munkatársai szívébe. A gyerekek tiszta tantermet kaptak tőle, a felnőttek pedig figyelmet és emberséget.

Nyugdíjba vonulásuk alkalmából Marozsán Józsefnétől és Dorogi Józsefnétől búcsúztak az iskola dolgozói | Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Marozsán Józsefné az iskola konyháján dolgozott 34 éven át. Valószínű milliós nagyságrendű adagnyi ebéd került a gyerekek, felnőttek elé keze munkája által. Irénke nemcsak elkészítette az ebédet, hanem amikor kirakta az adagokat a hosszan kígyózó gyereksereg elé, mindenkihez volt egy-egy kedves szava is, amit nehezen lehet felejteni. Az igazgató és a dolgozók jó egészséget és boldog nyugdíjas éveket kívánva ajándékkal és az elmaradhatatlan virágcsokorral köszöntek el a két dolgozótól, akiket mindig szívesen látnak az iskolában a jövőben is.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában