közlekedés

2021.04.23. 16:56

Ismét sávlezárás jön a Bem térnél, figyeljen, ha arra jár!

Vasárnaptól hétfő kora reggelig dolgoznak a szakemberek.

Fotó: Napló-archív

Újabb szakaszához érnek hétvégén a Simonyi út és a Füredi út kereszteződésben az ivóvízvezeték-kiváltási munkák, tájékoztatott közleményben a debreceni polgármesteri hivatal. Mint ismert, ezek a munkálatok a Bem tér-Nyíl utca és Nyíl utca-Hadházi utca csomópontjai átépítésének előkészítésével függnek össze.

A kivitelezési munkák április 25-én (vasárnap) 7.30-tól április 26-án (hétfőn) 7 óráig tartanak.

Az ivóvízvezeték-rekonstrukció kivitelezése a Hadházi út és a Simonyi út kereszteződésében a jobbra kanyarodó sáv és az önálló egyenes sáv (a Füredi út irányába) burkolatának igénybevételével történik.

A kivitelező lezárja az érintett forgalmi sávokat, ezért egy sáv biztosítja a Nyíl utca irányából érkező forgalom áthaladását. A jelzőlámpák a kivitelezés alatt üzemelnek, azonban amennyiben szükséges, rendőri forgalomirányítás lesz a csomópontban.

Az itt közlekedő autósokat, arra kérik, hogy a balesetek elkerülése érdekében ne megszokásból, hanem az építés alatti ideiglenes forgalmi rend figyelembe vételével közlekedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában