Menetrend

2021.03.12. 15:55

Megyénket is érintik a vasúti közlekedés változásai

Pályakarbantartási és átépítési munkálatok miatt egyes járatok másképp közlekednek, helyenként pótlóbuszok szállítják majd az utasokat.

20201127 Eger fotó: Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap Vonatközlekedés Egerben (MÁV, vasút, tömegközlekedés).

Fotó: illusztráció / MW-archív

A Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon lévő Pestszentlőrinc állomáson pályakarbantartást végeznek március 12-én késő estétől 20-án hajnalig, ezért változik a menetrend az elővárosi és távolsági közlekedésben. Ennek okán hétvégén és munkanapokon a Debrecenből a Nyugati pályaudvarra 3:26-kor és 4:21-kor induló sebesvonat, valamint a Szegedről 4:34-kor induló gyorsvonat megáll Albertirsán, Pilisen, Monoron, Monorierdőn és Kőbánya alsón is – tájékoztatta portálunkat a MÁVINFORM.

A Budapest–Cegléd–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon március 21-től 24-ig és 26-tól 29-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Március 22-től 24-ig a 6012-es számú, Püspökladányból Debrecenbe 7:01-kor és a 6015-ös számú, Debrecenből Püspökladányba 14:12-kor induló személyvonat nem közlekedik. Kaba és Hajdúszoboszló, illetve Püspökladány és Kaba között végzett pályakarbantartás miatt változik a menetrend.

A Püspökladány–Biharkeresztes vonalon május 1-jéig minden hajnalban a vonal teljes hosszán pótlóbusz szállítja az utasokat a Biharkeresztesről Püspökladányba 3:30-kor induló vonat helyett.

A Debrecen–Füzesabony vonalon október 28-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Tócóvölgy és Balmazújváros közötti átépítési munkálatok miatt. Debrecen és Balmazújváros, illetve egy-egy délutáni vonat esetében pedig Debrecen és Hortobágy között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában