turisztika és ügyfélszolgálat

2021.01.16. 10:55

Megújul az információs pont Debrecenben

Elindult az új Visit­Debrecen információs pont felújítása a Piac utca – Kossuth utca sarkán – közölte Face­book-oldalán Széles Diána alpolgármester.

Fotó: Széles Diána / Facebook

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Bejegyzése szerint ha kész lesz, ez az információs pont fogja ellátni egyben a Tourinform-feladatokat és a debreceni városkártya ügyfélszolgálatát is.

Ahogy arról korábban már írtunk, a Debrecen Turisztikai Ügynökség (azaz a VisitDebrecen) számos módon igyekszik segíteni a megyeszékhelyre érkező látogatókat, többek között telefonos applikációt fejlesztett, amelyen az összes debreceni program és szolgáltatás elérhető. A 2020 májusában bevezetett városkártya pedig különböző kedvezményekhez segíti a debreceni állandó lakcímmel rendelkező lakosokat.

Fotó: Széles Diána / Facebook

Gődény Gábor, a VisitDebrecen ügyvezetője tavasszal a Naplónak adott interjúban arról beszélt, hogy belföldi utazás szempontjából Debrecen minőségi attrakció- és szálláshely-kapacitása nagyon jó ár-érték arányon szolgál ki, illetve hogy a cívisváros kevésbé van kitéve a szezonalitásnak, mint például a balatoni régió. Emellett „több lábon áll”, például fürdőkomplexum, nagyrendezvények, pezsgő egyetemi diákélet, dinamikusan növekvő üzleti élet egyaránt jellemzi.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában