jótékonyság

2020.12.02. 13:07

Karácsony előtti adománygyűjtést indított a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat

Fotó: Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat

A Szent Lukács Görögkatolikus Szolgáltatóponton is várják a jótékonysági felajánlásokat az adventi időszakban, hívta fel a figyelmet honlapján a szeretetszolgálat. Tartós élelmiszert, ruhaneműt, cipőt, játékokat és könyveket lehetett bevinni a Szent Lukács Görögkatolikus Karitatív Iroda munkatársaihoz.

Mint írják,

nemrégiben egy (neve elhallgatását kérő) debreceni vállalkozó ajánlott fel több mint 120 ezer forint értékben tartós élelmiszert.

A közleményben rámutatnak, tartós élelmiszerek közül például lisztre, cukorra, olajra, rizsre, konzervekre és tésztára is szükség lehet. A jövőben folyamatosan történik az adományok gyűjtése, valamint az adományok szétosztása a beérkező kérelmek alapján. Emellett továbbra is a szeretetszolgálat rendelkezésére áll Debrecenben egy raktárhelyiség, mely alkalmas ruhák, tartós élelmiszerek és kisebb méretű tárgyi eszközök tárolására.

Az adományokat a szolgáltatópontban (4029 Debrecen, Attila tér 7.) lehet leadni hétfőtől péntekig 8.00-12.00 között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában