Advent

2020.12.16. 16:01

Egyedi meglepetést kaptak a sürgősségi osztály munkatársai

A CSAK Design tervezői lepték meg ajándékaikkal a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Sürgősségi Osztályának dolgozóit szerdán karácsony alkalmából.

Fotó: Matey István

Összesen 150 díszes csomagba 24 designer munkái kerültek, így az egészségügyi dolgozók kézműves alkotásokat és termékeket, egyebek mellett szappanokat, csokoládét és ékszereket is kaptak.

– A csaknem három éve alakult alkotóközösségünk úgy érezte, hogy az ünnepek előtt a jelenleg is tartó járványhelyzetre tekintettel szeretné háláját kifejezni az egészségügyi dolgozóknak áldozatos munkájukért, hiszen gyakorlatilag éjt nappallá téve a szeretteink életéért küzdenek. Tudjuk, hogy egy ilyen nehéz időszakban minden segítség és minden köszönetnyilvánítás elkel, a CSAK Design csapatának tagjai a saját termékeikből ajánlottak fel az egészségügyi dolgozóknak – mondta el Porkoláb Gyöngyi, az alkotóközösség alapítója az adomány átadásakor.

Szeretettel készült

– Sajnos a CSAK Desing csapata is érintett a járvánnyal való küzdelemben, közösségünk tagjainak több családtagja jelenleg is kórházban van. Az elmúlt időszakban érkezett már a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház munkatársainak élelmiszer- és édességadomány, mi most a magunk módján, termékeinkkel szeretnénk egy kis vidámságot csempészni az itt dolgozók küzdelmes hétköznapjaiba – osztotta meg gondolatait Kopócs Éva, az alkotóközösség tagja.

– A szeretet ünnepére mi mást is adhatnánk, mint a saját kezünk munkáját, amit hatalmas odafigyeléssel és szeretettel készítettünk el. Minden alkotó kivette a részét az adománycsomagok összeállításából, és reméljük, tényleg sikerül ezzel a gesztussal az ünnepek előtt örömet okoznunk. Ez csak egy apró cselekedet azokért, akik saját egészségüket kockáztatva harcolnak szeretteink, ismerőseink, szomszédaink, barátaink életéért – tette hozzá Puskás Ani keramikus, aki szintén a CSAK Desing alkotója.

BBI

Borítókép: Puskás Ani (balról); Kopócs Éva; Porkoláb Gyöngyi; Győr Károlyné, a Sürgősségi Betegellátó Osztály osztályvezető főnővére és Irinyi Beáta, a Szociális Csoport vezetője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában