járványügyi intézkedések

2020.10.30. 10:26

Hasznos információkat osztott meg a látogatási tilalommal kapcsolatban a vámospércsi polgármester

Ménes Andrea közösségi oldalán tett közzé bejegyzést.

Fotó: Napló-archív

Biztosan sok emberhez eljutott már a hír, hogy a Kenézy Kórház lett kijelölve járványkórháznak – írja " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bejegyzésében a polgármester. Azoknak a betegeknek, sérülteknek, akik az intézmény valamelyik osztályán befekvésre kényszerülnek, tekintettel a látogatási tilalomra, lehetőség van csomagot bejuttatni (tisztálkodási felszerelés, ruházat stb.). Mindezt megteheti a közeli hozzátartozó, minden hétköznap 11 és 15 óra között, a leadandó csomagot felcímkézve (beteg neve, születési ideje, az osztály, ahol fekszik) adhatják le. Menete a következő: Kórház előtti konténernél – hőmérést követően -, a patikánál lévő bejáratnál közvetlenül jobbra, az első ajtónál adhatják le a csomagot.

Hétvégén nem lehetséges a csomagátvétel!

A baleseti sebészetre továbbra is a Kenézybe kell jelentkezni, más egyéb bajjal (hasfájás, mellkasi fájdalom stb.) a klinikára kell menni. Amennyiben lázas állapot, felsőlégúti panasz, orrfolyás, köhögés, nehézlégzéssel járó mellkasi fájdalom, avagy a Coviddal összefüggő egyéb tünet (íz, szaglás vesztése), a Kenézy SBO-t kell felkeresni.

Lehetőség szerint mindenki viseljen maszkot!

Kiskorú gyermekkel a szülő, közeli hozzátartozó, illetve a mozgásában korlátozott személlyel egy darab kísérő mehet be. A konténer minden hétköznap reggel fél 7-től délután 15 óráig üzemel, egyéb időpontokban az SBO prae triage pultja, illetve a patikával szemben lévő baleseti sebészet triage fogadja a látogatókat – zárja közleményét Ménes Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában