nagy elismerés

2020.10.26. 14:31

Állami kitüntetést kapott Széles Diána alpolgármester

A hírről a közösségi oldalán számolt be a politikus.

20201001 Debrecen Fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló Sajtótájékoztató a gyerekek testhőmérséklet méréséről az óvodákban. képen: Széles DIána Debrecen megyei jogú város alpolgármestere

Fotó: Napló-archív

Magyar Ezüst Érdemkereszttel tüntették ki hétfőn Széles Diánát, Debrecen társadalmi, civil, és települési kapcsolatokkal összefüggő, az ifjúságpolitikai, egészségügyi és turisztikai feladatokért, valamint a szociális ügyekért felelős alpolgármesterét.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Széles Diána (@szelesdia) által megosztott bejegyzés,

Közösségi oldalán közzétett bejegyzése szerint nagy megtiszteltetés ez számára, azonban hozzátette, ezt az elismerést, díjat nem csak ő kapta, hanem egy egész csapat, akikkel évek óta közösen dolgoznak Debrecen gondoskodó város programján. Mint írja, ez csak megerősíti őket abban, hogy jó úton haladnak, valamint erőt ad nekik a további szolgálatukhoz is. Ugyanakkor kifejezte a köszönetét is mindazoknak, akik kiveszik a részüket a közös munkából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában