parkolót is bontanak

2020.05.07. 13:34

Felújítják a hajdúnánási Ady Endre Lakóparkot

Több évtizedes problémája szűnik meg a város lakosságának, és elsősorban a lakótelepen élőknek azzal, hogy felújítják az Ady Endre és a Mártírok úti lakótelep teljes belső területét, ezzel együtt a körül ölelő szervizutat – olvasható a város hivatalos honlapján.

Fotó: Google Maps

A munkálatok első szakaszában az Ady Endre utca 23-41. szám előtti út és parkoló teljes bontását végzi a kivitelező, melynek során a területre gépjárművel csak korlátozottan lehet behajtani. Ezután szakaszosan haladnak a munkálatok az Ady Endre utcán a Mártírok utca felé, a kivitelezési munkák végső ütemében pedig a Dorogi utcai szervizút átépítését fogják elvégezni, tudatta a hajdunanas.hu.

Mivel a munkaterületen munkagépek és tehergépjárművek fognak közlekedni, ezért a kivitelező kéri a lakosságot, elsősorban a lakótelepen élőket, hogy a lépcsőházak hátsó, park felőli bejáratait használják az építési szakaszban.

A munkálatokat úgy szervezik, hogy az itt élőknek a legkevesebb problémát okozzák, azonban az itt végzendő munkák egyes építési és bontási ütemekben akadályozni fogják a megszokott közlekedést.

A napokban minden az Ady Endre és a Mártírok úti lakótelepen élőt tájékoztatni fognak levél formájában a munkálatokról, valamint a szervizúton parkoló gépjárművek tulajdonosait az esetleges további parkolási lehetőségekről.

A kivitelező kéri, hogy az érintettek a munkák okozta kellemetlenségeket türelemmel és megértéssel fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában